Beste badmintonner,

Op zaterdag 22 en zondag 23 februari 2020 organiseert de Stichting AMOR-Toernooi het 54e FZ FORZA Master AMOR-Toernooi! Het belooft een gezellig weekend vol hoogstaand badminton te worden. Dit alles wordt gehouden in het Sportcentrum van de ACLO in Groningen.

Ook dit jaar maken wij deel uit van het Master Circuit en zal er gespeeld worden in de categorieën Master, 4, 6 en 8. Deelname is mogelijk aan maximaal 3 onderdelen in twee aansluitende categorieën. Inschrijfgeld bedraagt: €10,- (1 onderdeel) / €19,- (2 onderdelen) / €27,- (3 onderdelen).

Voor de Master categorie zijn er de volgende prijzen:

Single                          Dubbel
1e prijs: € 226,-          1e prijs: € 226,- per koppel
2e prijs: € 176,-          2e prijs: € 176,- per koppel
In de 4, 6 en 8 categorie zullen de prijzen geldprijzen en/of sportproducten zijn.

Naast de mooiste wedstrijden zal er ook weer ruimte zijn voor gezelligheid. Net als vorig jaar zal er op de zaterdagavond weer de mogelijkheid zijn om voor een klein prijsje gezamenlijk uit eten te gaan in de stad. Hiervoor kan je je aanmelden bij het inschrijven. Daarnaast zal er later op deze avond weer een fantastisch feest zijn, welke je natuurlijk niet mag missen! De details hierover worden later bekendgemaakt.

De inschrijving is inmiddels geopend, dus schrijf je snel in via https://www.toernooi.nl/sport/tournament?id=EC8D098A-DEC7-4F00-AD4E-293515975574   maar doe dit uiterlijk voor 2 februari 2020. Wij hopen je te zien op het AMOR-Toernooi!

Voor vragen kun je mailen naar amortoernooi@gsbcamor.nl

Of volg ons via facebook: AMOR-Toernooi

Met sportieve groet,
De Stichting AMOR-Toernooi

Marco Holtrop

Laura Nijhuis

Marieke Veenstra

Tri Nguyen

Maarten Kant

Mark Gooyert